Speciaal voor jou…

Beste jij,

Eerst wil ik je zeggen dat ik blij ben met je te kunnen praten. Ik ben blij dat je me opzoekt en dat je leest wat ik je zo graag wil vertellen. Ik weet zo weinig van je, het enige wat ik weet is dat je klaar bent met je leven op deze aarde. Ik weet niet wat je reden hiervoor is, maar de pijn die je opliep in deze wereld is te groot geworden. In wanhoop zoek je naar een uitweg, weg van je problemen. Doordat je (misschien per ongeluk) op mijn site terecht kwam, wil ik je heel graag iets zeggen, iets wat voor mij persoonlijk van grote waarde is.

Ik kwam namelijk achter een groot geheim!

Nou ja geheim… eigenlijk mag iedereen het weten en zou iedereen het ook moeten weten. Maar toen ik erachter kwam, voelde het alsof ik een schat vond, gevuld met prachtige verrassingen, verrassingen waar ik nog steeds van kan genieten! Ik kwam erachter dat er iemand is die onwijs veel van mij en jou houdt, iemand die jou met Zijn eigen handen heeft bedacht en gemaakt. Iemand die jou zoals klei in de handen van de pottenbakker, gekneed heeft, zodat jij precies goed bent. Precies goed voor het doel wat Hij voor jou heeft bedacht. Ja echt waar, Hij heeft zelfs een doel voor jou bedacht hier op aarde, een plek waar jij helemaal op je plaats bent en waar jij met je gaven en talenten precies past en iets toe kan voegen. Hij heeft deze droom diep in je hart begraven, misschien heb je er wel eens verlangend over nagedacht wat jouw droom was, maar leek het zo ontzettend onbereikbaar en ver weg. Maar weet je wat Hij jou belooft? Als je met mij samen gaat werken, kun je alles aan, omdat de Hij jou er de kracht voor geeft. (Filippenzen 4:13) En als je dicht bij Hem blijft zal ALLES je lukken! (Psalm 1)

Hij is degene die is gekomen om jou een goed leven te geven (Johannes 10:10) en het is zijn vijand die dit ‘goede’ van je probeert te stelen.

Diezelfde vijand geeft je het gevoel niet goed genoeg te zijn, een mislukking, iemand zonder waarde. Deze vijand zal je proberen zijn leugens te laten geloven, want dat is eigenlijk het enige waar hij toe in staat is, leugens vertellen. ‘Niemand houdt van je’, of ‘Je bent een vreselijk monster’, ‘Zie je wel je kan helemaal niks’ en ‘De wereld is beter af zonder jou’. Gelukkig zijn dit  alleen maar leugens, want weet je wat jouw schepper, jouw maker en jouw Vader over jou zegt?

Ik hou van je!Ik heb altijd van je gehouden, mijn liefde duurt eeuwig. Daarom zal ik ook aan jou mijn liefde laten zien. Jeremia 31:3

Bij mij ben je veilig!Bij mij ben ik veilig, want ik geeft je kracht. Psalm 18:32,33

Ik heb jou uitgekozen!Je bent door mij uitgekozen, en je hoort bij mij. 1 Petrus 2:9

Hij heeft je vergeven!Hij doet al je schuld ver weg, zo ver als het westen is van het oosten. Want zijn liefde voor jou is groot, zo groot als de hele wereld. Psalm 103:12

Je bent mijn kind!Je hoort bij mij. Je bent mijn kind. Efeziërs 2:19

Ik zal je bevrijden! Wees niet bang, ik zal je bevrijden. Want ik heb je gemaakt, ik heb je het leven gegeven. Ik heb jou je naam gegeven, jij bent van mij! Jesaja 43:1

Hij kan niet wachten om je in Zijn vader armen te nemen, je te overladen met Zijn Liefde en alle tranen van je ogen te wissen! Het enige wat jij hoeft te doen is naar Hem toe te gaan, Hij kent je al door en door en weet precies wat jij nodig hebt. Hij wacht alleen maar tot jij het aan Hem vraagt…

Jezus belooft jou het volgende in Lukas 9: Luister daarom naar mijn woorden: Als je iets vraagt, zul je het krijgen. Als je iets zoekt, zul je het vinden. Als je op de deur klopt, wordt er voor je opengedaan. Want iedereen die om iets vraagt, zal het krijgen. En iedereen die iets zoekt, zal het vinden. En voor iedereen die klopt, wordt de deur opengedaan.

Hij wacht op je…

Mocht je er behoefte aan hebben, ik wil er voor je zijn,

Liefs,

mrs-thankfull-signuture

   

5 gedachten over “Speciaal voor jou…

 1. Wat mooi geschreven
  Ik zou dit graag aan mijn schoonzus willen zeggen dat ze niet bang hoeft te zijn ze zit zo in de put wil niks met God te maken hebben maar ik vind dat zo jammer ik bid vaak voor haar dat ze Hem mag kennen als haar Verlosser

  Ook voor mijn zwager zou ik graag willen dat hij dit aanneemt maar beide willen er niks van horen

  1. Dankjewel Erica, ik moest denken aan het volgende idee, misschien een beetje ‘out of the box’ maar ik deel het toch met je. Je zou de tekst van deze blog een beetje aan kunnen passen op de situatie, hem uitprinten en anoniem versturen naar je schoonfamilie? En dan het aan God overlaten, Hij kent ook deze verlangens van jouw hart, leg het maar bij Hem neer!

   Lieve groet,
   Mrs. Thankfull

Geef een reactie